top of page

Inspiratie opdoen in ramen en deuren, poorten en rolluiken?

Ontdek onze realisaties in heel Lanaken en elders in Limburg.

Enkele afgewerkte projecten in nieuwbouw en renovatie

Enkele afgewerkte projecten in nieuwbouw en renovatie

Bekijk enkele realisaties van Caenen bv in nieuwbouw en renovatie bij tevreden klanten verspreid over heel Limburg. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in geslaagde projecten.

NIEUWBOUW

RENOVATIE

PROJECTEN

POORTEN

ROLLUIKEN

Nieuwbouw
Renovatie
Projecten
Poorten
Rolluiken

PVC RAMEN & DEUREN

geneo

Geneo

Op energetisch vlak is GENEO het beste raamprofielsysteem dat momenteel beschikbaar is met een bouwdiepte van 86 mm. Wat GENEO bijzonder maakt, is het glasvezelversterkte hightech materiaal RAU-FIPRO. Dit composietmateriaal maakt het profiel zo sterk dat de anders noodzakelijke staalwapeningen in 90 % van de toepassingen overbodig worden. GENEO scoort daardoor zeer hoog voor warmte-isolatie, aangezien er geen door staal veroorzaakte koudebruggen meer voorkomen. Dit raamsysteem combineert de beste eigenschappen voor design en comfort, zonder toegevingen te moeten doen op het vlak van de warmte-isolatie. Het is perfect geschikt voor laagenergiegebouwen en passiefhuizen.

synego

Synego

Met SYNEGO wordt uw woning warm, gezellig en veilig: bij vergelijking met de huidige standaardramen zal SYNEGO u weten te overtuigen dankzij een tot wel 50% verbeterde thermische isolatie. Zo laat u uw verwarmingskosten merkbaar dalen en ervaart u een nieuw woongevoel, dat u nooit meer wilt missen.

PVC ramen & deuren

ALUMINIUM RAMEN & DEUREN

masterline 8

Masterline 8

Masterline 8 is een nieuwe generatie raamsysteem dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van comfort, veiligheid en stabiliteit. Het systeem is beschikbaar in vier design-varianten: vlak, deco, renaissance en verborgen vleugel. Zo past Masterline 8 bij iedere bouwstijl.

(klik op foto voor meer info)

SlimLine 38

SlimLine 38

SL 38 is een aluminium raam- en deursysteem dat niet alleen ultraslank is, maar ook voldoet aan de moderne thermische prestaties op gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid. Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid voor toepassing van drievoudige beglazing. De strakke uitstraling past uitstekend bij renovatieprojecten als vervanging van stalen ramen en ook in nieuwbouw levert SL 38 een belangrijke bijdrage aan de detaillering van een gebouw.

(Klik op foto voor meer info)

CP-130

CP-130

De schuifdeur CP130 combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. Het systeem is niet enkel functioneel, maar biedt tevens een economisch en esthetisch antwoord op architecturale uitdagingen. Het schuifsysteem integreert bovendien naadloos het unieke zelfregulerende ventilatiesysteem ‘Ventalis’. CP130 is gebaseerd op de raam- en deurreeks CS68 en sluit esthetisch aan bij de bestaande Concept reeksen. CP130 combineert schuif, hefschuif, monorail, duorail en drierail in 1 design. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige productie. Er zijn zowel in de schuif- als in de hefschuiftoepassingen profielen beschikbaar die een verzonken plaatsing van de schuifdeuren mogelijk maakt. Dankzij de geoptimaliseerde inbouwmogelijkheden, de verbeterde isolatie en de mogelijkheid tot het gebruik van dikker glas (tot 42mm met een maximaal gewicht van 300kg), voldoet CP130 aan de hoge bouweisen van hedendaagse constructies.

(Klik op foto voor meer info)

CP-155

CP-155

Met het Concept Patio 155 systeem is Reynaers in de opzet geslaagd om een schuifsysteem te ontwikkelen dat voldoet aan de steeds strengere eisen op het gebied van thermische isolatie, veiligheid en bedieningsgemak. Dit robuuste schuifsysteem maakt het mogelijk grote transparante en stabiele schuifpuien te maken tot een vleugelgewicht van 250 kg. De toegepaste isolatoren zijn glasvezel versterkte polyamidestrippen met een hoge isolatiewaarde, die het tevens mogelijk maken afzonderlijk een kleur toe te passen voor de binnen- dan wel buitenzijde. Uiteraard voldoet het Concept Patio 155 schuifsysteem aan de inbraakwerendheid klasse 2, zoals opgenomen in het Nederlandse Bouwbesluit. Binnen dit systeem zijn alle denkbare indelingen mogelijk, zoals de normale twee-, drie- en vierslag, een monorailconstructie en een hefschuifvleugel. Hiermee is de Concept Patio 155 een hoogwaardig aluminium schuifdeursysteem dat optimale systeemprestaties voor isolatie en bedieningscomfort koppelt aan de voordelen van Reynaers aluminium systemen zoals kleurrijk, isolerend, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

(Klik op foto voor meer info)

masterpatio

Masterpatio

Met de schuiframen van MasterPatio zetten we onze inspanningen voort om het systeem bij uitstek te blijven voor fabrikanten en installateurs. Het is ontwikkeld op basis van belangrijke factoren zoals superieure thermische prestaties, strakke esthetiek, duurzame inspanningen en toepasbaarheid met het MasterLine 8 systeem.

Aluminium ramen & deuren

OVERWEEGT U IN ZEE MET ONS TE GAAN VOOR UW NIEUWE RAMEN, DEUREN, POORTEN OF ROLLUIKEN? AARZEL NIET CONTACT OP TE NEMEN OM UW PROJECT MET ONS TE BESPREKEN EN EEN OFFERTE TE ONTVANGEN.

bottom of page