top of page

Wij plaatsen rolluiken en poorten in Lanaken en omstreken

Rolluiken van Harol, poorten van Hörmann.

ROLLUIKEN OF EEN POORT OM UW EIGENDOM TE BESCHERMEN?

Caenen bv plaatst rolluiken en poorten in heel de regio Lanaken, bij u thuis of voor uw zaak, in nieuwbouw of renovatie. Ook met grotere of exclusieve projecten zijn we al meer dan 40 jaar vertrouwd. Rolluiken of poorten plaatsen voor villa’s, woningen of huizen: wij zijn elke stijl meester! Niet alleen voor uw ramen en deuren, ook voor uw rolluiken en poort werken we uitsluitend met kwaliteitsmateriaal van gerenommeerde merken als Harol en Hörmann.

Kwaliteit verzekerd… en dat voor heel lange tijd! Ontdek enkele van onze realisaties.

Poorten van Hörmann

Hörmann

Als u op zoek bent naar een garagepoort van topkwaliteit die ook nog eens mag gezien worden, dan zit u goed bij Caenen bv. Voor elk gebouw, voor elke woning of villa hebben wij een mooie, sluitende oplossing in stijl. Hiervoor werken we met Hörmann, gekend om zijn hoogwaardige, ruimtebesparende en betrouwbare sectionaalpoorten, kanteldeuren en rolpoorten. Uw poort kan ook geautomatiseerd worden, voor een maximum aan comfort door weer en wind.

Rolluiken van Harol

Harol

Rolluiken beschermen uw woning tegen inbraak, geluid, warmte in de zomer en koude in de winter. Dankzij Caenen bv haalt u echte kwaliteitsrolluiken in huis van Harol, die naadloos bij uw smaak en bij de stijl van uw woning, zaak aansluiten, met een ruime keuze in kleuren en mogelijkheden. Meer veiligheid en comfort, minder energiekosten en zorgen, ook wanneer u afwezig bent. Inbouwrolluiken, voorzetrolluiken, een rolhek of opbouwrolluiken: echt een werk voor Caenen bv.

EEN POORT OF ROLLUIKEN IN LANAKEN OF VERDER IN LIMBURG? CONTACTEER CAENEN BV METEEN VOOR EEN OFFERTE!

bottom of page